Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

Биттел е официален вносител и представител за България на следните търговски марки:

 

Gigaset е мултинационална корпорация, която се е доказала на международните пазари като лидер в телекомуникационното оборудване. Почти всички продукти на компанията се произвеждат в Германия. Биттел е официален и ексклузивен дистрибутор на Gigaset и предлага на българския пазар богат асортимент от телекомуникационни продукти.

 


 

 

Panasonic е японска корпорация с близо стогодишна история в сферата на телекомуникационното оборудване. Още от основаването ѝ през 1918 г. компанията залага на качество и иновативни технологии, което с годините я е превърнало в един от водещите лидери в индустрията на електрониката. Биттел е официален вносител на телекомуникационно оборудване с марка Panasonic за България.

 


 

 

Alcatel е френска корпорация, която се е доказала на международните пазари с високото качество на продукти и услуги в сферата на телекомуникациите. Основана е през далечната 1898 г. и до момента продължава да поддържа лидерски позиции в областта на мобилните комуникации, като през последните десетилетия се специализира в разработването и производството на хардуер и софтуер. Биттел е основен и ексклузивен вносител на продукти Alcatel за българския пазар.

 


 

 

ACI Farfisa е италианска компания и водещ производител на висококачествени продукти в сферата на домофонните системи. Историята на компанията започва през 1946 г., като първоначално е била производител на музикални електронни органи, синтезатори и акордеони. Днес ACI Farfisa се занимава основно с производство и разпространение на домофонни системи, а Биттел е официален вносител на продуктите за България.

 


 

 

Cobra electronics corporation е водещ американски производител на продукти и навигационни системи в сферата на мобилните комуникации. Днес, след повече от шестдесетгодишна история, корпорацията продължава да се разраства на световно ниво, а продуктите ѝ са разпространени в повече от седемдесет и пет страни. Биттел е официален дистрибутор на продукти с марка Cobra за България.

 


 

 

Uniden е водеща японска компания в сферата на безжичните комуникации. Историята ѝ започва през 1966 г., когато е основана и продължава с изключително бърз темп на развитие, като през седемдесетте години се прочува с производството и разпространението на радиостанции, а през осемдесетте става световноизвестна марка в търговията с безжични телефони, сателитни техники, мобилни радиостанции, радио скенери. Днес Uniden се е доказала с качество и иновационни решения на четири континента и продължава своето разрастване. Основните продукти, които Биттел предлага с марка Uniden, са радиостанции и аксесоари за тях.

 


 

 

Daikin е световноизвестна мултинационална компания с доказан опит в производството на климатични и охладителни системи. Създадена през 1924 г. в Япония, първоначално компанията започва да се развива в сферата на химическата индустрия, която е пряко свързана с производството на климатична техника. Впоследствие Daikin разширява дейността си, като се специализира в областта на климатични и охладителни системи, отбранителна техника, електроника, хидравлични флуиди, полупроводници и химикали. Днес Daikin Industries Ltd. е затвърдила лидерските си позиции на четири континента – Азия, Австралия, Европа и Северна Америка. Биттел е изключителен и официален представител на Daikin за България.

 


 

 

Toshiba е световноизвестна японска мултинационална корпорация с дългогодишна история. За година на основаването ѝ се счита 1938 г., като тя е резултат от сливането на две компании – Shibaura Seisaku – sho и Tokyo Denki. Официалното ѝ преименуване на Toshiba Corporation е през 1978 г. Към настоящия момент корпорацията е водещ производител на електроника, битова техника, медицинско и офис оборудване, полупроводници, компютърен хардуер, електрообзавеждане, асансьори и ескалатори, осветление. В сферата на услугите Toshiba Corporation се е специализирала в областта на информационните технологии и комуникационното обслужване. Биттел е изключителен и официален представител на Toshiba за климатична техника в България.

 


 

 

Yuneec е компания със сериозни традиции в областта на електронната авиация. Основана е през 1999 година и вече притежава стотици патенти, свързани с електрически летателни средства. Летящите машини на Yuneec обхващат целия спектър на възможна употреба. От компактен и достъпен селфи дрон за забавление и персонално видео и фото, до професионален дрон с камера, оборудван за перфектни снимки и разполагащ с богат набор от интересни и полезни функции и режими. За всекиго по нещо. Освен квадрокоптери и хексакоптери, налични са и множество различни камери, съвместими с дроновете, както и богат набор от аксесоари и резервни части.

 


 

 

Senator е реномирана британска компания за проектиране и производство на офис мебели. Продукцията на компанията се отличава с безкомпромисно качество на производството и материалите, както и с изключителното внимание към ергономията на мебелите.

 


 

Биттел е създател, собственик и дистрибутор за територията на Европа на следните търговски марки и продуктови категории:  

 

Търговска марка Nippon е създадена преди повече от десет години и се е утвърдила не само на българския пазар, но и на доста места в Европа. Богатата продуктова гама включва артикули от професионални климатични, инверторни сплит и соларни системи, както и телефонни апарати и домофонни системи. Търговска марка Nippon се отличава с доказано качество, съвременни иновационни решения и безупречни сервизни условия. Биттел е създател и собственик на марка Nippon.

 


 

 

Биттел предлага на българския и европейския пазар съвременни интериорни решения за дома и офиса с марка Carmen. Продуктовият асортимент включва луксозни холови гарнитури, обзавеждане за спалня и трапезария, както и офис обзавеждане – метални шкафове и кардекси, президентски и офис столове. Мебели Carmen се характеризират с комфорт, лукс и функционалност. Биттел поддържа на склад изключително разнообразие от мебели в различни модели, цветове и дизайн.

 


 

 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Dahua
 4. Dewalt
 5. Mitsubishi Heavy
 6. Xiaomi
 7. Motorola
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. Farfisa
 19. Fujitsu
 20. Gigaset
 21. Mitsubishi
 22. Panasonic
 23. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX