Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

Изложбена зала "Toshiba" - Пловдив

Като официален представител на Toshiba за България, Биттел е създал специална изложбена зала, в която контрагентите имат възможност да разгледат всички модели климатици и климатични системи, които се предлагат на българския пазар. Шоуруумът е луксозен, елегантен и уникален за България, защото компанията държи не само на високото качество на продуктите, но и на индивидуалния стил.


 

Изложбена зала "Daikin" - Пловдив

Биттел е официален представител на Daikin за България. Поради тази причина в базата на Биттел е отредено специално място за климатични системи с марка Daikin, които всеки заинтересован може спокойно да разгледа. Климатична техника Nippon е изложена в същата зала. Марката е създадена от компанията и се е доказала на българския пазар с високото си качество и функционалност.


 

Изложбена зала "Телекомуникации" - Пловдив

Биттел разполага със специална изложбена зала за всички търговски марки, които внася и дистрибутира на българския и европейския пазар. Продуктите са аранжирани тематично, като всяка марка е стилно разположена в стъклена витрина. Специално място е отредено за телекомуникационните продукти с марка Panasonic, Gigaset и Alcatel.


 

Изложбена зала "Домофони" - Пловдив

В отделна секция са подредени домофонни системи и системи за контрол на достъп с марка Nippon и ACI Farfisa. Всеки клиент има възможност да разгледа обстойно моделите и да получи компетентна информация за тях. Професионалният екип на Биттел ще извърши тестване на всеки избран продукт.


 

 Изложбена зала "Мебели" - Пловдив

В базата на Биттел на площ от 700 кв. м. е разположена ексклузивна изложбена зала за мебели и обзавеждане за дома и офиса. Шоуруумът е разделен на различни секции, а продуктите са подредени със стил. Основните принципи на Биттел са висококачествени продукти и компетентно обслужване, затова предоставяме възможност на клиентите да разгледат всеки един продукт и да се убедят в качеството на мебелите.


 

Изложбена зала - София

Голяма част от продуктовия асортимент на компанията е изложен и подреден в просторните и светли зали, което предразполага клиентите към спокоен, прецизен и оптимален избор на продукт. Интериорният дизайн на цялата база в София изпъква с елегантност, лукс и изящество, а качеството на предлаганите продукти е утвърдено и доказано с времето.


 

Изложбена зала - Варна

Изложбената зала в град Варна е светла, просторна и добре аранжирана. В нея са стилно подредени голяма част от продуктите, които Биттел предлага. Клиентите имат възможността да се докоснат до удобството и качеството на изложените мебели, както и да се посъветват със служителите на компанията относно различните видове техники и оборудване. С годините Биттел е изградила собствен стил във всяко едно отношение, който вече се е наложил като емблематичен за компанията.


 

 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Mitsubishi Heavy
 4. Samsung
 5. Xiaomi
 6. Motorola
 7. Senator
 8. Yuneec
 9. AUX
 10. Fibaro
 11. Carmen
 12. Cobra
 13. Daikin
 14. General
 15. Gree
 16. Toshiba
 17. Nippon
 18. DISNEY
 19. Emersson
 20. Farfisa
 21. Fujitsu
 22. General Electric
 23. Gigaset
 24. Mitsubishi
 25. Panasonic
 26. Thomson
 27. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX