Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Мебели
Outlet

Изложбена зала "Toshiba" - Пловдив

Като официален представител на Toshiba за България, Биттел е създал специална изложбена зала, в която контрагентите имат възможност да разгледат всички модели климатици и климатични системи, които се предлагат на българския пазар. Шоуруумът е луксозен, елегантен и уникален за България, защото компанията държи не само на високото качество на продуктите, но и на индивидуалния стил.


 

Изложбена зала "Daikin" - Пловдив

Биттел е официален представител на Daikin за България. Поради тази причина в базата на Биттел е отредено специално място за климатични системи с марка Daikin, които всеки заинтересован може спокойно да разгледа. Климатична техника Nippon е изложена в същата зала. Марката е създадена от компанията и се е доказала на българския пазар с високото си качество и функционалност.


 

Изложбена зала "Телекомуникации" - Пловдив

Биттел разполага със специална изложбена зала за всички търговски марки, които внася и дистрибутира на българския и европейския пазар. Продуктите са аранжирани тематично, като всяка марка е стилно разположена в стъклена витрина. Специално място е отредено за телекомуникационните продукти с марка Panasonic, Gigaset и Alcatel.


 

Изложбена зала "Домофони" - Пловдив

В отделна секция са подредени домофонни системи и системи за контрол на достъп с марка Nippon и ACI Farfisa. Всеки клиент има възможност да разгледа обстойно моделите и да получи компетентна информация за тях. Професионалният екип на Биттел ще извърши тестване на всеки избран продукт.


 

 Изложбена зала "Мебели" - Пловдив

В базата на Биттел на площ от 700 кв. м. е разположена ексклузивна изложбена зала за мебели и обзавеждане за дома и офиса. Шоуруумът е разделен на различни секции, а продуктите са подредени със стил. Основните принципи на Биттел са висококачествени продукти и компетентно обслужване, затова предоставяме възможност на клиентите да разгледат всеки един продукт и да се убедят в качеството на мебелите.


 

Изложбена зала - София

Голяма част от продуктовия асортимент на компанията е изложен и подреден в просторните и светли зали, което предразполага клиентите към спокоен, прецизен и оптимален избор на продукт. Интериорният дизайн на цялата база в София изпъква с елегантност, лукс и изящество, а качеството на предлаганите продукти е утвърдено и доказано с времето.


 

Изложбена зала - Варна

Изложбената зала в град Варна е светла, просторна и добре аранжирана. В нея са стилно подредени голяма част от продуктите, които Биттел предлага. Клиентите имат възможността да се докоснат до удобството и качеството на изложените мебели, както и да се посъветват със служителите на компанията относно различните видове техники и оборудване. С годините Биттел е изградила собствен стил във всяко едно отношение, който вече се е наложил като емблематичен за компанията.


 

 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Dewalt
 4. Mitsubishi Heavy
 5. Samsung
 6. Xiaomi
 7. Motorola
 8. Senator
 9. Yuneec
 10. AUX
 11. Fibaro
 12. Carmen
 13. Cobra
 14. Daikin
 15. General
 16. Gree
 17. Toshiba
 18. Nippon
 19. Farfisa
 20. Fujitsu
 21. Gigaset
 22. Mitsubishi
 23. Panasonic
 24. Uniden
Онлайн решаване на спорове
© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX