Bittel Bittel

Търси
Категории
Разширено търсене
Меню
Промоции
Outlet

Изложбена зала "Toshiba" - Пловдив

Като официален представител на Toshiba за България, Биттел е създал специална изложбена зала, в която контрагентите имат възможност да разгледат всички модели климатици и климатични системи, които се предлагат на българския пазар. Шоуруумът е луксозен, елегантен и уникален за България, защото компанията държи не само на високото качество на продуктите, но и на индивидуалния стил.


 

Изложбена зала "Daikin" - Пловдив

Биттел е официален представител на Daikin за България. Поради тази причина в базата на Биттел е отредено специално място за климатични системи с марка Daikin, които всеки заинтересован може спокойно да разгледа. Климатична техника Nippon е изложена в същата зала. Марката е създадена от компанията и се е доказала на българския пазар с високото си качество и функционалност.


 

Изложбена зала "Телекомуникации" - Пловдив

Биттел разполага със специална изложбена зала за всички търговски марки, които внася и дистрибутира на българския и европейския пазар. Продуктите са аранжирани тематично, като всяка марка е стилно разположена в стъклена витрина. Специално място е отредено за телекомуникационните продукти с марка Panasonic, Gigaset и Alcatel.


 

Изложбена зала "Домофони" - Пловдив

В отделна секция са подредени домофонни системи и системи за контрол на достъп с марка Nippon и ACI Farfisa. Всеки клиент има възможност да разгледа обстойно моделите и да получи компетентна информация за тях. Професионалният екип на Биттел ще извърши тестване на всеки избран продукт.


 

 Изложбена зала "Мебели" - Пловдив

В базата на Биттел на площ от 700 кв. м. е разположена ексклузивна изложбена зала за мебели и обзавеждане за дома и офиса. Шоуруумът е разделен на различни секции, а продуктите са подредени със стил. Основните принципи на Биттел са висококачествени продукти и компетентно обслужване, затова предоставяме възможност на клиентите да разгледат всеки един продукт и да се убедят в качеството на мебелите.


 

Изложбена зала - София

Голяма част от продуктовия асортимент на компанията е изложен и подреден в просторните и светли зали, което предразполага клиентите към спокоен, прецизен и оптимален избор на продукт. Интериорният дизайн на цялата база в София изпъква с елегантност, лукс и изящество, а качеството на предлаганите продукти е утвърдено и доказано с времето.


 

Изложбена зала - Варна

Изложбената зала в град Варна е светла, просторна и добре аранжирана. В нея са стилно подредени голяма част от продуктите, които Биттел предлага. Клиентите имат възможността да се докоснат до удобството и качеството на изложените мебели, както и да се посъветват със служителите на компанията относно различните видове техники и оборудване. С годините Биттел е изградила собствен стил във всяко едно отношение, който вече се е наложил като емблематичен за компанията.


 

 1. Alcatel
 2. BroadLink
 3. Motorola
 4. Senator
 5. Yuneec
 6. AUX
 7. Carmen
 8. Cobra
 9. Daikin
 10. General
 11. Gree
 12. Toshiba
 13. Nippon
 14. DISNEY
 15. Emersson
 16. Farfisa
 17. Fujitsu
 18. General Electric
 19. Gigaset
 20. Mitsubishi
 21. Panasonic
 22. Thomson
 23. Uniden
© 2003-2018 - Bittel Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: StudioX